Si estàs creant el teu projecte amb l’objectiu en ment que sigui un negoci online, la pregunta evident és quin tipus de web és la millor per a la generació d’ingressos.

És una pregunta molt complicada… Fins i tot diria que no té resposta, i és que hi ha molts més factors de pes implicats que la web en si.

Vegem algun exemple:

En primer lloc, molt més que el tipus de web, la qual cosa veritablement importa és el tema (el nínxol) que triïs. Hi ha activitats que, a priori, són més “monetizables” i unes altres que ho són menys. En un altre post, més endavant parlarem del tema “nínxol triat”.

Un altre aspecte, decisiu per a molta gent, és la dificultat tècnica per a crear la web i fer màrqueting amb ella. Per a algunes persones, una dificultat tècnica excessiva es converteix en una barrera infranquejable que mata el projecte abans de néixer. A la nostra web www.giroweb21.com/preus oferim diferents pressupostos adaptats a la teva butxaca i sino possa´t en contacte www.giroweb21.com/contacte.

Hi ha molts aspectes més, però crec que ja vas veient per què dic que és una qüestió molt relativa i complicada d’argumentar objectivament.

No obstant això, al proper Post m’atreviré amb una classificació (per descomptat, totalment subjectiva) de “més fàcil a més difícil” de les quatre opcions principals.