precios seo

Posicionament web per 150€ SEO | SEM

No saps com aconseguir més visites a la teva pàgina?

Som l’Agència de Posicionament Web per a augmentar el teu tràfic web

És el moment de fer un pas més, ja tens una pàgina web bonica, però ara… Necessites que et trobin! En Giroweb21 Màrqueting volem ser la teva agència SEO per a generar més visites a la web.

Tingues una web visible en els resultats de Google!

Hem creat aquests packs perquè cada persona i/o empresa adapti el seu pressupost o necessitats a la feina tant de Posicionament Orgànic (SEO) com de Pagament (SEM). Consultar disponibilitat.

precios seo

VOLS OBTENIR GRANS RESULTATS?

Què t’ofereix la nostra agència de posicionament web per a pujar posicions en els cercadors?

IMPORT ADAPTAT AL TEU PRESSUPOST … PARLEM E-MAIL: info@giroweb21.com o  WHATSAPP: 682 78 89 90

Posicionem el teu web en els primers llocs amb Posicionament SEO / SEM Adwords

En la nostra agència SEO fem un complet estudi per a conèixer les intencions de cerca que tenen els usuaris. Això serà la base per a aconseguir que apareguis en les primeres posicions de Google.

Aconsegueix més trànsit orgànic per a la teva pàgina web i millora la presència en BUSCADORS a llarg termini del teu negoci. SEO local | SEO internacional | SEO Tècnic

Contacta amb nosaltres i PARLEM

Ens adaptem al teu pressupost.

Saps que Google pot penalitzar el teu web i no mostrar-la a ningú? Una web bonica amb males configuracions tècniques pot portar-te al fracàs.

En la nostra agència de posicionament web analitzem detalladament el teu lloc web i estudiem el que necessites canviar per a millorar la teva posició en els resultats dels motors de cerca.

Contacta amb nosaltres i PARLEM

Ens adaptem al teu pressupost.

%

Informes SEO

%

Informes SEM

%

Estudi Competència

%

Posicionament SEO / SEM

AGÈNCIA DE POSICIONAMENT WEB

Keyword Research / Cerca de paraules clau.
El 85% dels usuaris no passen de la primera pàgina de Google. O estàs o no existeixes.

Un bon estudi de Paraules Clau és imprescindible per a millorar el posicionament orgànic del teu lloc web.

El posicionament SEO o posicionament orgànic és el conjunt d’eines que s’utilitzen per a optimitzar un lloc web amb l’objectiu d’atreure trànsit orgànic (sense fer campanyes de pagament) i millorar la visibilitat en els principals motors de cerca. D’aquesta manera, un lloc web optimitzat gràcies al SEO serà entès amb facilitat pels rastrejadors i podrà ocupar els primers llocs en els cercadors més utilitzats.

Per què és imprescindible el SEO en la teva estratègia digital?

Dins de les accions que com a Agència de SEU duem a terme, diferenciem entre SEO On Page i SEO Off page. No saps en què consisteix cadascun?

SEO On Page. El principal objectiu és facilitar el treball dels rastrejadors, que són els qui assignen una puntuació al teu web i decideixen en quina pàgina de Google es mostra. Per a això és imprescindible una bona estructura d’enllaços amigables, un correcte sitemap i algorismes com a paraules clau, títols, metadescripció, encapçalats HTML, a més d’un temps de càrrega òptim.

SEO Off Page. Existeixen factors externs que no depenen de la nostra web, com són els enllaços que apunten des d’altres llocs web cap al nostre, anomenats backlinks. Per tant, serà imprescindible la presència en xarxes socials, l’autoritat de la marca i rendiment en els resultats de cerca, tractant que aquests *backlinks siguin sempre enllaços de qualitat.

En l’agència de posicionament web GiroWeb21 Màrqueting som experts en SEO, així que tenim les claus per a aconseguir que el teu lloc web arribi fàcilment al teu públic objectiu. Com ho farem? Sabem que cada negoci en línia és un món, per això ens adaptem a les teves necessitats i realitzarem una estratègia de posicionament SEO a la teva mesura.

A què estàs esperant per a millorar el posicionament SEO del teu web? Puja posicions amb GiroWeb21 Màrqueting.

busqueda de palabras clave

AGÈNCIA DE POSICIONAMENT WEB

Auditoria SEO

Esbrinem el que has de fer per a millorar els teus resultats.
Si ja tens muntat un lloc web i vols conèixer què fa falta perquè comenci a posicionar-se en els resultats de Google , et recomanem l’auditoria SEO de la nostra agència de posicionament web. Aquest servei és un estudi complet de la situació actual de la teva pàgina web, analitzant tots els punts que poden afectar el seu posicionament orgànic.

Detectarem quins són els aspectes que necessites millorar i la seva prioritat per a aconseguir una millor posició en cercadors, i que la teva web estigui optimitzada. Una vegada identificades les febleses, treballarem conjuntament per a poder millorar el teu posicionament d’acord amb la teva estratègia de negoci.

Per què necessites una Auditoria SEO?
Són molts els motius pels quals pots necessitar una auditoria SEO I només t’hem nomenat alguns!
En la nostra agència de posicionament web  i en línia t’ajudem veure la situació del teu web i et donem les claus per a solucionar-los sense cap mena de compromís. A que esperes per a millorar el teu negoci en onLine?

T'agrada el que veus?