Si hi ha una cosa important en un projecte web és, sens dubte, rebre el major nombre de visites. Quan a més es tracta d’un ecommerce, voldrem que aquestes visites converteixin amb el major percentatge possible.

Comprar visites pot ser una gran idea (sempre que es faci de manera controlada), però si podem aconseguir-les de manera «gratuïta» molt millor.

En SEO treballem per a aconseguir això, la nostra tasca és posicionar en Google aquells termes més rellevants, ja sigui de manera local o nacional, per a atreure aquestes visites qualificades.

Com treballem el Posicionament SEO?

Som especialistes en vendes, ho portem en la sang. Això no vol dir que no puguem treballar una estratègia de captació de Leads o de posicionament local. El Màrqueting Digital no té secrets per a nosaltres. Això sí, si vols vendes, deixa’ns provar que immediatament veuràs els resultats.

· Analitzem les paraules clau sobre la base del trànsit i a la dificultat per a posicionar-les.

· Creem una estructura correcta que maximitzi aquest posicionament.

· Dotem de contingut rellevant a cada pàgina.

· Ens assegurem de l’existència dels arxius essencials (sitemaps, robots, etc) i els optimitzem.

· Creem el sistema d’enllaçat intern que afavoreixi el posicionament de les nostres paraules clau.

Posicionament SEO Local

Aparèixer en primera pàgina de Google a nivell nacional amb els termes clau no és una cosa a la qual hàgim de renunciar.

La teva Agència SEO

Volem ser la teva agència SEO, però també has de saber que aquest és un treball de tots. Constància i bones pràctiques ha de ser el nostre dia a dia. Podemos oferir-te una auditoria SEO i deixar-ho a les teves mans, però sense el seguiment oportú els resultats difícilment arribaran a ser els desitjats.