Molts parlen del Tesla cybertruck fins i tot donen diagnòstics i opinions especialitzades, però quants saben que són objectes d’una excel·lent estratègia de publicity

El culpable d’això es diu Elon Musk un geni del publicity aquesta estratègia es basa que en tots els llançaments d’empreses o productes deixa la publicitat relegada fent que el món sencer parli del seu producte, Coneixes una arma de propagació d’informació més forta que aquesta? Elon Musk ja està acostumat a això.

Es VA APROFITAR EL PODER DEL IN LIVE: Els llançaments en viu tenen un poder ja comprovat i tesla li va treure una punta immensa a això utilitzant clarament emotionmarketing d’alt impacte, generant una expectativa i a propòsit deixant molt a parlar entre la seva audiència.

Aprofitant l’ESPERA L’INESPERAT, van acudir a la #innovació i #diferència i estant conscient que el disseny del cybertruck no agradaria van ser atrevits viralitzant la informació i com ningú li ho esperava, ningú l’oblidarà (Oss, Sensei)

La seva estratègia de viralización va ser basada en #odi i #amor mentre seguidors defensen la marca uns altres l’ataquen, però tots dos parlen del tema, sent víctima d’una polarització perfectament pensada i no haig d’explicar-te l’èxit obtingut. S’haurà trencat el vidre per error o amb intenció?
I tanco aquest post demostrant que una marca personal sòlida pot sostenir qualsevol marca corporativa si encara tenen dubte vagin i esbrinin qui és Elon Musk i que forma a popularitzat la seva credibilitat i ara ho aprofita per a accionar amb #Tesla

Si connectes el que no està connectat, ja pots anar pensant que fer amb la teva marca personal i la teva marca comercial, jo només et dic que la teva marca importa més que un compte bonic de instagram i existeix un món més enllà d’està xarxa social.