WEB A 200€

El teu web adaptable a mòbils, amb poscionament gratuït als buscadors, imatges de qualitat … i molt més.

Creem, proporcionem i seleccionem continguts de qualitat

Hi ha projectes que mai deixen de sorprendre. En aquest cas, Unida Film la més televisiva de l’estat ens va contactar per a llançar la seva pàgina web. Com us podreu imaginar, era important donar visibilitat a la mena de servei que oferia, però alhora enfocar-lo molt bé.

És a dir, era rellevant que el disseny web, a part de comunicar els seus valors, donés valor i potenciés efectivament els diferents serveis. Cosa que vam fer a través d’un disseny amb molt storytelling i landings ben treballades per a potenciar el SEO a nivell de target.

Hola

Planifiquem les publicacions per obtenir un òptim impacte.

La marca Librea, representa un dels projectes amb més elegància que ens han acompanyat enguany. La creació de la seva botiga en línia de llibres, a més d’oferir el seu producte de luxe, atipar la teva cultura inquieta dels seus lectors.

Fins i tot sent un e-commerce, la web va ser concebuda perquè també pogués oferir informació ampliada sobre els seus productes, amb continguts de marca.

A grans trets, un projecte en el qual el disseny web necessitava oferir un nou look and feel, més modern i sobri, enfocat al seu glamurós target. Modern, però accessible i funcional.

https://www.librea-oficial.com/

 

Analitzem els resultats obtinguts per optimitzar-ne l’efecte futur

Un dels sectors que més s’han expandit en els últims anys, i especialment gràcies a la popularització del consum de productes Km0, ha estat dels petits productors locals. Així que, per a arribar a destacar, era important plantejar un master perque aquests empredors/es materialitzessin els seus projectes.

Els factors determinants van ser crear una web amb el Posicionament als Navegadors (SEO) a mesura per arribar als petits productors locals.

El WordPress final que vam publicar oferia una proposta a mesura de les necessitats del client, complementant l’estratègia amb accions enfocades al posicionament orgànic. Tot això, amb un disseny net, atractiu i diferencial.

Inici

Demana pressupost sense compromís