Coneixes a l’Aida?

AIDA és una noia que ens presenta 4 actituds brutals per a generar mes intenció de compra cap a la nostra marca, és aquesta noia que desperta interès en el consumidor i es defineix així:

A = Atenció. Aquesta actitud consta de sempre generar títols atractius (si parlem de Mitjans socials) o Campanyes ben realitzades d’Expectativa (Si parlem de Màrqueting i Publicitat integrades).

I = Intenció. Ella tan bon punt capta la teva atenció immediatament genera una interacció d’empatia amb tu fins a despertar el teu interès en el seu producte, servei o la marca com a tal. (Aplica en tots els sistemes de comunicació amb el consumidor).

D = Desig. Ja amb la teva atenció, interès i una fluida interacció t’escolta, et compta les seves solucions i experiències amb casos d’èxit, fins a fer-te sentir desig per comprar les solucions que ella ofereix als teus problemes (Aplica sempre i més ara on se li parla a la ment i no a la gent).

A = Acció. Ja amb la teva manifestació de desig, ella actua freda i calculadora portant-te a tancar el negoci i quedant el teu satisfet per la teva compra i molt alegre per les solucions que et precises als teus problemes.