[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.67″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Tots et parlen de SEGMENTACIÓ Però algú t’ho ha explicat així?

No és més que dividir a un públic o audiència per a fer una comunicació més efectiva.

En el màrqueting segmentar no és sol números, cal escoltar, veure, observar, analitzar, entendre que són persones no números, dades o estadístiques, tenen ideals, pensaments i sentiments, SI US PLAU que no et facin una segmentació pensant a obtenir una quantitat de likes o seguidors AIXÒ ÉS FATAL.

Aquí anem:

01.- LA DEMOGRÀFICA: es realitza mitjançant dades d’ubicació, edat, estudis, genero, bàsicament la part soci econòmica (S’utilitza molt en la política)

02.- LA PSICOLÒGICA: és la que més m’atreu de totes, es basa en l’emoció, sensació, creences, religions, estil de vida. (És fonamental per a campanyes de Mitjans socials Strategy)

03.- CONDUCTUAL: es refereix a fixar tots els trets a mostrar-li la conducta de compra al consumidor (Tipus Mercadolibre et diu que has comprat, t’envia l’últim en tendència segons les teves cerques d’interès)

04.- SENSORIAL: Aquesta que ve carregada d’història real, s’acompanya de la conductual i la demogràfica, per a arribar a un públic molt específic.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *